Södra Sveriges största arthousebiograf!

Trailer
Tider & biljetter

Inga visningar inlagda

Trailer
Tider & biljetter

Inga visningar inlagda

Euphoria

Sista visning torsdag 8 mars!
EUPHORIA är den kritikerrosade och prisbelönade regissören Lisa Langseths första engelskspråkiga film.

Systrarna Ines (Alicia Vikander) och Emelie (Eva Green) står inför en stor existentiell uppgörelse när livet plötsligt ställs på sin spets. Fullständig främmande för varandra och med olika livssanningar möts de och tar med oss på en resa i konflikt och försoning. Tillsammans spenderar de en avgörande tid under extraordinära omständigheter, allt på en plats som står för något större än oss själva.

EUPHORIA berör livets ytterligheter i en känslomässig bergochdalbana. Värme och humor blandas med ilska och sorg. Filmen bjuder in till en kollision på randen av det moderna samhället. Den tar oss bortom föreställningen om vad vi strävar efter att vara. Istället konfronteras vi med vad vi i själva verket är. 

I rollerna ser vi bland andra Alicia Vikander (Oscarbelönad för bästa kvinnliga biroll i "The Danish Girl" och Eva Green ("Casino Royale", Tim Burtons kommande "Miss Peregrines hem för besynnerliga barn") samt Charlotte Rampling ("45 år", "Melancholia").

FILMFAKTA
Regissör: Lisa Langseth
Land: Sverige, Storbritannien, Tyskland
År: 2018
Längd: 98 minuter
Språk: Engelska
Textning: Svenska
Genre: Drama
Åldersgräns: Från 11 år
Skådespelare / Medverkande: Alicia Vikander, Eva Green, Charlotte Rampling, Charles Dance, Paul Feigs, Adrian Lester, Mark Stanley
Premiär: Fre 2 feb, 2018
Visa på IMDb
Event & specialvisningar