Södra Sveriges största arthousebiograf!

Trailer
Tider & biljetter

Inga visningar inlagda

Trailer
Tider & biljetter

Inga visningar inlagda

On the Rocks

Höstens mest efterlängtade amerikanska independent-film är här! 2 oktober är det global premiär för Sofia Coppolas omtalade nya dramakomedi On the Rocks med Bill Murray, Rashida Jones och Marlon Wayans i huvudrollerna.

Laura anser att hon är lyckligt gift, men när hennes man Dean börjar jobba sent på kontoret fruktar hon det värsta. Laura vänder sig till den man som hon misstänker kan ha vissa insikter i dessa frågor: hennes charmige, impulsive far Felix, som insisterar på att de går på djupet med saken. När de två börjar sina spaningar i New York-natten, från tjusiga fester uptown till inneställen downtown, upptäcker de att detta innerst inne handlar om relationen mellan far och dotter.

Den hyllade filmskaparen Sofia Coppola regisserar med ett lätt handlag denna blandning av ett sprudlande kärleksbrev till New York, en generationsproblemkomedi om hur annorlunda vi ser på förhållanden än våra föräldrar, och en komisk hyllning till alla komplikationer som håller samman familjer – trots allt som kan gå fel.

FILMFAKTA
Regissör: Sofia Coppola
Land: USA
År: 2020
Längd: 98 minuter
Språk: Engelska
Textning: Svenska
Genre: Komedi
Åldersgräns: Från 7 år
Skådespelare / Medverkande: Bill Murray, Rashida Jones, Marlon Wayans
Premiär: Sön 14 feb, 2021
Distributör: Folkets Hus och Parker
Visa på IMDb
Event & specialvisningar