Södra Sveriges största arthousebiograf!

Trailer
Tider & biljetter

Inga visningar inlagda

Trailer
Tider & biljetter

Inga visningar inlagda

Rabbit Academy

När påskkaninernas heligaste artefakt det gyllene ägget svartnar är det upp till stadskaninen Max i en skakig allians med rävpojken Ferdinand att rädda situationen.

Max har äntligen nått sitt mål. Att bli den första stadskaninen som får gå påskkaninernas mästarutbildning. Under den måste Max och hans vänner hitta sina egna superkrafter för att skydda påsken. Men så händer det otänkbara. Det gyllene ägg som är skolans mest kraftfulla magiska föremål blir helt svart, ett tecken på att påsken är hotad! Orsaken är att stadskaninen Leo lurat en rävfamilj att stjäla alla påskägg. Allt är en del av planen som går ut på att sabotera högtiden. Enda chansen Max och hans vänner har är att slå sig samman med rävpojken Ferdinand. Men går han att lita på?

Rabbit Academy är en spännande animerad film för hela familjen baserad på den tyska barnboksklassikern En dag på kaninskolan från 1924 av Albert Sixtus och Fritz Koch-Gota. Regissören och animatören Ute von Münchow-Pohl är en riktigt veteran i branschen som tidigare arbetat på filmer som An American Tail: Fievel Goes West (1991), Pippi Långstrump (1997), Little Dodo (2008) och Piece of Cake (2019).

FILMFAKTA
Regissör: Ute von Münchow-Pohl
Originaltitel: Die Häschenschule
Land: Tyskland
År: 2022
Längd: 73 minuter
Språk: Svenska (dubbat)
Textning: Svenska
Genre: Animerad familjefilm, Äventyr
Premiär: Lör 19 mar, 2022
Distributör: Njutafilms
Event & specialvisningar