Södra Sveriges största arthousebiograf!

Trailer
Tider & biljetter

Inga visningar inlagda

Trailer
Tider & biljetter

Inga visningar inlagda

Toppen av ingenting

Sista visning onsdag 21 mars!

Måns Månsson och Axel Peterséns TOPPEN AV INGENTING är uttagen i huvudtävlan till Berlins filmfestival. Det är den första svenska filmen som blivit uttagen i stora tävlingssektionen på Berlin filmfestival sedan 2009.

Efter ett liv i sus och dus och månatligt underhåll ärver Nojet, 68, en hyresfastighet av sin nyligen avlidne far. Det hon trodde var en kassako visar sig dock vara en förbannelse och hon kastas handlöst in i en virvlande kedja av skumraskaffärer i den svenska bostadsmarknadens allra skitigaste hörn.

TOPPEN AV INGENTING är Måns Månsson och Axel Peterséns andra samarbete sedan Guldbaggebelönade "Avalon" 2012 med Johannes Brost i huvudrollen, i vilken Måns Månsson även nominerades för ”Bästa foto” och den nu aktuella filmens huvudrollsinnehavare Léonore Ekstrand nominerades för ”Bästa kvinnliga biroll”. Måns Månsson vann tre guldbaggar för hans förra film "Yarden".

FILMFAKTA
Regissör: Måns Månsson, Axel Petersén
Land: Sverige
År: 2018
Längd: 88 minuter
Språk: Svenska
Textning: Svenska
Genre: Drama
Åldersgräns: Från 11 år
Skådespelare / Medverkande: Léonore Ekstrand, Christer Levin, Christian Saldert, Olof Rhodin, Carl Johan Merner, Don Bennechi
Premiär: Fre 16 mar, 2018
Visa på IMDb
Event & specialvisningar